Od mesa za 200 kuna! Ella Dvornik objavila genijalan recept: Ovo morate isprobati!

FOTO: Facebook/ Oblak Photography/ Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik na svojim je drustvenim mrežama objavila zanimljiv recept, a kako izgleda kad se Ella uhvati kuhače pročitajte u objavi koju u potpunosti prenosimo:

Ajde potrudila sam se da izgleda lijepo za fejs makar moram priznat da mi fotkanje hrane nije jača strana,al svašta čovjek nauči kad je potreba :) Charles je neki dan u Lidlu kupio neki ogromni komad mesa za 200 kuna i od toga smo dobili 16 steakova ? nemam mjesta u frizeru pa sam isla iskoristit da oslobodim. Pa evo danas na meniju goveđi stir-fry s narančom.

Recept glasi ovako:

Na tanko narezat biftek, poriluk, jedan luk i dva režnja češnjaka. Prvo u tavu na kokosovo ulje bacite poriluk,luk i češnjak. Pirjat minutu, ubacite meso, 5 minuta pirjat u woku. Nakon toga soya sos, sezamovo ulje, sok od sviježe iscjeđene naranče. Cimet! lovorov list ( po ukusu) Povisit vatru i mješat dok se umak ne zgusne. Ja sam poslužila stir fry na matovilcu koji sam prethodno poprskala limetom i maslinovim uljem. ? Čak je i mama Odobrila ?. Bit ce nesto od mene ?

 


Komentari