OCU POTONULE SVE LAĐE Obitelj nestale Marijane u agoniji: ‘Svašta se može pomisliti, razne su teorije’

Foto: Nestali.hr/Facebook

Marijani Seifert (38), koja je javnosti poznata po regionalnoj pobjedi u showu Big Brother, od srijede se gubi svaki trag. Zagrebačka policija i vatrogasci provode intenzivnu potragu. Prema neslužbenim informacijama, Marijanini dokumenti i mobitel pronađeni su kod mosta Mladosti zbog čega se detaljno pretraživao cijeli kvart kao i područje Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Za potrebe potrage dignut je i dron s s termovizijskom kamerom.

Teški dani za obitelj

Obitelj Kovačević prolazi kroz veliku agoniju, ali ne gube nadu. Posljednji put su ju vidjeli za Uskrs kada su iz Knina došli u Zagreb gdje Marjana živi. Ivo Kovačević u četvrtak je pomagao i policiji u potrazi s ciljem da sazna gdje je nestala njegova kćer.

Kovačevićev prijatelj i kolega Tomo Zelić za Slobodnu Dalmaciju otkrio je da su se sreli ujutro.

“Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije… Od toga da je Marijana namjerno ostavila dokumente pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga tko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ti dokumenti našli na tom mostu ne upućuje na ništa dobro”, priča Tomo.

Marijanina sestra, Maja za RTL je u petak izjavila da nema novosti o rezultatima potrage. Ona je u šoku i nevjerici zbog cijelog događaja.

Podsjećamo, nestanak pobjednice Big Brothera iz stana sa zagrebačke Savice u srijedu je prijavio njezin suprug Karlo Seifert. Njezin muž Karlo je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da je policija u posjedu Marijaninih dokumenata, no nije otkrio kako je policija došla do istih.

Važne informacije

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara. Ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Komentari