Objavljeni detalji tragedije u kojoj je preminuo vozač romobila: 28-godišnjak osumnjičen za izazivanje sudara

Foto: Marin Tironi/ Pixsell

U subotu je u teškoj nesreći ugašen jedan život u Zagrebu. Na vozača romobila naletio je auto, a muškarac (46) preminuo na mjestu događaja. Zagrebačka policija objavila je detalje kobne večeri.

Jučer, 9. listopada oko 21.30 sati, 28-godišnjak se vozio autom po kolniku Servisne ceste u smjeru zapada. Dolaskom do razine kućnog broja 10A Branimirove ulice nije se zaustavio kod prometnog znaka „Raskrižje s cestom s prednošću prolaska“, već je nastavio kretanje namjeravajući se uključiti na kolnik Branimirove ulice.

Tada je prednjim dijelom auta udario u prednji dio električnog romobila kojim je upravljao 46-godišnjak, a kretao se Servisnom cestom u smjeru istoka zadržavajući smjer kretanja ravno.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja, 46-godišnjak je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Zbog očevida prometne nesreće promet vozila i pješaka kolnikom Servisne ceste koja spaja kolnik Ulica štefanovečki zavoj i Mandlovu bio je obustavljen od 21.35 do 1 sat, izvijestili su iz Policijske uprave Zagrebačka.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ protiv 28-godinjeg vozača biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom držanom odvjetništvu.

Komentari