OBITELJ JE SHRVANA: Prošlo je gotovo mjesec dana od nestanka Marijane Seifert! Upitali smo zagrebačku policiju ima li pomaka u potrazi

Foto: Nestali.hr/Facebook

Marijani Seifert (38), koja je javnosti poznata po regionalnoj pobjedi u showu Big Brother, od 27. travnja se gubi svaki trag. Njezin nestanak iz stana sa zagrebačke Savice je prijavio suprug Karlo Seifert. Nekoliko dana nakon potrage, na obali rijeke Save pronađeni su Marijanini dokumenti i mobitel, no novijih informacija nema.

Ima li pomaka u potrazi, upitali smo zagrebačku policiju.

“Što se tiče nestalih osoba i potrage za nestalim osobama ono što vam možemo reći je to da ako se osoba nalazi u evidenciji nestalih osoba to znači da i dalje tragamo za njom”, kratko su nam priopćili iz Policijske uprave zagrebačke.

Detalje o aktivnostima koje provode nisu otkrili te su nas uputili na Nacionalnu evidenciju nestalih osoba.

Obitelj shrvana 

Marijanin nestanak, ovih je dana komentirala njezina sestra Maja Kovačević koja je cijeli slučaj usporedila s potragom za Matejem Perišem, koja je nažalost završila tragično.

“Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa neka se nađe na način na koji je pronađen Matej. Ajmo samo saznati više. Teško mi je puno pričati. Naš trenutačni zaključak je da joj se dogodilo isto što i Mateju”, rekla je Maja za Kurir i istaknula da je cijela obitelj slomljena.

“Najgore je neznanje, što se dogodilo, zašto i gdje je Marijana općenito”, zaključila je Maja Kovačević.

Važne informacije

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara. Ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Komentari