Novo klizište na Kvatriću: Radnici ZGParkinga morali pomagati vozačima da izađu iz garaže

Ulaz u garažu, foto: Sandra Simunovic / CROPIX

Jučer je završena sanacija izlaznog kolnika garaže na Kvaternikovom trgu koja, prema svemu sudeći, nije prošla uspješno, javlja Večernji list.

Otkrila je to prva kiša koja je padala tijekom jučerašnjeg dana. Naime, izlazna rampa se pritom natopila vodom te postala pravi skliski tobogan. Zapravo toliko sklizav da vozači nisu uspijevali izađi iz garaže.

Srećom, tu su bili zaposlenici Zagrebparkinga koji su pomagali vozačima te ih vlastitim snagama gurali do izlaza. “Nakon oborina radnici u garaži primijetili su kako dolazi do slučajeva otežanog izlaska i proklizavanja vozila na izlaznoj rampi te je o tome poslan upit tvrtki izvođaču radova. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je kako je došlo do neočekivane reakcije materijala. Dodatna sanacija počela je odmah, a bit će završena u najkraćem mogućem roku, ovisno o vremenskim uvjetima i složenosti potrebnih radova”, kazali su u Zagrebparkingu.

Od petka privremeno zatvorena javna garaža: Bit će dostupna samo korisnicima s pretplatom

Podsjetimo da je sanacija izlazne rampe počela 03. listopada. te je završena 09. listopada. “U tom je razdoblju snazi bila izmjena regulacije prometa pri ulasku u garažu i izlaska iz nje. Sanaciju je izvođač radova izvršio po planu te je garaža u punu funkciju puštena 9. listopada oko šest sati ujutro”, tvrde iz Zagrebparkinga.


Komentari