KLJUČNI DETALJ? Pojavile su se dvije snimke, na jednoj se vide osobe koje se fizički sukobljavaju uz Savu

Foto: Screenshot

Od nestanka Mateja Periša prošlo je 13 dana. Nitko za sada nije izašao s pouzdanim informacijama u javnost što je dovelo do stvaranja brojnih teorija koje se bave uzrocima i načinima Matejevog nestanka.

Tako je Blic objavio novu snimku Mateja kako trči beogradskim ulicama. Za razliku od ranije objavljenih snimki, ova je snimana iz drugog kuta. Na njoj se vidi kako Matej trči Karađorđrvom ulicom prema Brankovom mostu.

Ono što je na ovom videozapisu uočljivo jest da nitko ne trči za Matejem, jer je vidljivo da je odmaknuo više od 50 metara, a iza njega se ne vidi nitko tko bi ga sustizao.

Ranije objavljena snimka na kojoj netko pliva u Savi preuzeta je na vještačenje kako bi se otklonila svaka sumnja da je na njoj Matej s obzirom da je netom nakon njegovog nestanka snimka objavljena uz tvrdnju da je upravo riječ o nestalom Mateju, dok je njegov otac to demantirao.

Obračun uz Savu

Na drugom snimku koji se sinoć također pojavio u srpskim medijima, a koji je izrazito loše kvalitete, vide se dvije osobe pored Save.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lela lo (@lelola__la)

Na toj se snimci vidi kako osoba, za koju srpski mediji pretpostavljaju da je Matej, silazi prema stepenicama i tada dolazi do naguravanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lela lo (@lelola__la)

Na istom Instagram profilu koji je objavio snimke nadzorne kamere, nalazi se i fotografija s označenim mjestom gdje je Matej, navodno, zadnji puta viđen.

Foto: Instagram

 


Komentari