Novi projekt Vlade mogao bi Vam se svidjeti: U travnju i do 50 posto niže cijene domaćim turistima

Plitvice Film Festival

Prema posljednjim podatcima, broj domaćih turista za 12 je posto veći u prva dva mjeseca 2020. godine nego je to bio slučaj s godinom iza nas, no ministar turizma, Gari Capelli na sjednici je Vlade najavio novi projekt ”Tjedan odmora vrijedan” koji cilja na još veća kretanja domaćih turista, prenosi dnevnik.hr.

Projekt je to kojeg organiziraju Hrvatska turistička zajednica i Ministarstvo turizma, a koji bi domaćim turistima trebao omogućiti niže cijene turističkih usluga u danima od 10. do 19. travnja. 

”Zasad smo se dogovorili s više od 80 tvrtki u Hrvatskoj, od Croatia Airlinesa, hotelijera, restorana… da napravimo akciju za domaće u tih tjedan dana. Bit će im ponuđeno 50 posto popusta na ulaznice za Plitvička jezera, a hoteli i restorani nudit će menije za 50 posto jeftinije”, kazao je ministar.

Turistički djelatnici koji se žele uključiti u ovaj projekt, svoje usluge mogu prijaviti još od sredine veljače, a tijekom ožujka započet će velika nacionalna kampanja koja će dodatno informirati domaće turiste.

Komentari