Novi posao Miroslava Škore: Postao suradnik na Sveučilištu Sjever

Foto: Facebook/ Miroslav Škoro

Glazbenik dr. sc. Miroslav Škoro postao je suradnik na kolegiju Uvod u ekonomiju na diplomskom studiju ekonomije na Sveučilištu Sjever, u Sveučilišnom centru Varaždin, piše Večernji.

“Velika mi je čast što sam dobio ovu priliku i zahvaljujem Sveučilištu Sjever na pozivu. Obrazujući se cijeli život u različitim školama, u raznim zemljama, pa i kontinentima, zaključio sam da je naš sustav obrazovanja počesto postavljen na način koji je pomalo neobičan i staromodan. Mnogo je teoretiziranja i učenja napamet, a premalo prakse i usvajanja znanja s razumijevanjem. Za mene je neuspjeh učenika poraz učitelja”, kaže Škoro.

Smatra da svojim iskustvom i usvojenim znanjima i vještinama može pomoći budućim učenicima da napuste školske klupe s usvojenim “praktičnim i aplikabilnim znanjima”.

I na Sveučilištu Sjever ne kriju zadovoljstvo što će njihovi studenti imati mogućnost iz prve ruke učiti od iskusnoga glazbenika, koji godinama vodi i uspješnu poslovnu karijeru – od generalnog direktora izdavačkih kuća do konzula Republike Hrvatske, a u novije vrijeme i vinara.


Komentari

loading...
-->