NIVES CELZIJUS NA SUDU! Kamatari joj pokucali na vrata!

Instagram

Na općinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje Danijelu Despotoviću za slučaj kamatarenja bivšeg nogometaša Dine Drpića. Optuženi se izjasnio da nije kriv.

Na sudu se pojavila Nives Zeljković, bivša žena Dine Drpića koja je bila pozvana kao svjedok. Sutkinja ju je upitala je li joj je poznat optuženi, na što je ona odgovorila kako joj je poznat, ali da nije sigurna da li je to taj muškarac koji je došao na njezinu kućnu adresu. Ispričala je kako je taj tip bio deblji i ćelav. Nije ga htjela pustiti u stan jer je taman izašla iz tuša van te je bila polugola, iako je on inzistirao da sam provjeri da li je Dino Drpić kod kuće.

Iako muškarac nije tražio ništa od nje, taj ju je posjet uznemirio te je odmah nazvala svoga tadašnjeg muža na Bruneje. Nadodala je kako je Dino imao problema sa kockom, ali da mu je pomogla da se izvuće iz tih problema iako joj je to narušilo brak.

Podsjetimo kako je Despotović na početku suđenja rekao kako je posudio 5000 eura Dini Drpiću za rulet jer je “bio poznat kao Rakitić danas” te da mu imponira da poznati nogometaš stoji dva metra od njega. Dao mu je novac te je tražio istu svotu nazad, na što je Drpić rekao kako će mu vratiti sutradan te da će biti i malo više.

Nastavak suđenja je zakazan za rujan.


Komentari