Nikad prežaljen: Dugih 12 godina nakon njegove smrti, obožavatelji pripremili brojna događanja

Facebook

U glazbenom svijetu 2007. godine, vrijeme je stalo, a cijela je regija ostala u šoku. U srijedu 16. listopada 2019., obilježavamo dvanaest godina kako nas je prerano napustio Toše Proeski.

Svatko se na svoj način prisjeća čovjeka i pjevača, koji je svojim ljudskim i glazbenim djelima ostavio neizbrisivi trag. Njegovi sugrađani u Kruševu, kao i brojni štovatelji, obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja.

Ni za života, ni danas, ne postoji čovjek koji za Tošu Proeskog nije imao samo pohvale. Njegove riječi, “Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome” ostat će zauvijek urezane u srcima svih koji su ga osobno poznavali, te brojnih obožavatelja i štovatelja, koji su ga zavoljeli kroz njegovo glazbeno djelovanje.

Tradicionalno, fanovi su i ove godine uoči obljetnice, pripremili brojna događanja u spomen na Tošu. U ponedjeljak 14.10. s početkom u 15:30h, fanovi će iz Nove Gradiške krenuti  na tradicionalni maraton prema Kruševu.


Dvanaest dugih godina kasnije Tošine riječi, “Ve Sakam Site” (Sve Vas Volim), pokazuju koliko je veliko srce imao skromni mladić, koji je svojim djelima uvijek nesebično pomogao onima kojima je bilo najpotrebnije.

Komentari

loading...