‘Neumorni’ Milan Bandić odgovara Juričanu: ‘Ovim ginom kojeg si mi poklonio, nazdravit ću za sedmi mandat’

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Dokumentarni film o gradonačelniku Milanu Bandiću “Kumek” redatelja Darija Juričana podigao je pravu medijsku prašinu, a povodom toga Juričan je danas gostovao u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Ovaj redatelj iz Zagreba, koji je na predsjedničkim izborima uplovio u javnost, govorio je o svojoj karijeri, dosadašnjim filmovima, a gradonačelnika metropole nije štedio u emisiji.

“To je jedan jezivi zombi, dobro je da je živ. Poklonio sam mu knjigu, koju nije htio uzeti. Tutnuo mi je 70 kuna koliko košta knjiga. Prije toga sam mu dao Gin i ako ćemo po toj njegovoj seljačkoj logici – duguje mi 240 kuna. Začudilo me to da ne zna ni poklon primiti”, opisao je Juričan Bandića.

Čini se da je navedeno gradonačelniku itekako zasmetalo, te je netom nakon emitirane emisije na svom Facebook profilu objavio fotografiju Gina kojeg mu je redatelj poklonio na premijeri.

 

 

Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaNedjelja, 29. studenoga 2020.

 

Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!”, napisao je u opisu objave Bandić.

Podsjećamo, slogan njegove kampanje jest “Neumoran”, te je ovih dana itekako na terenu, a čini se da u pobjedu ne sumnja.

Komentari