‘NEMOJTE MI ZAMJERITI’: Bloger Krule pod Miletićevim selfijem napravio nered sa srpskom parolom, ovo nije baš ugodno za Most

Foto: Facebook

Bivši predsjednik Hrvatskog sabora, te aktualni čelnik Mosta nezavisnih lista, Božo Petrov, objavio je fotografiju na Facebooku na kojoj pozira s kolegama iz stranke, pa dobio neočekivanu “paljbu” od Jadranka Hodaka, poznatijeg kao bloger Krule.

“Ekipa, kojoj jednostavno želite pripadati! Ništa ne može ovo nadmašiti”, piše ispod fotografije koja je osvanula na službenom Facebook profilu čelnika Petrova, a koju je u  snimio njegov kolega Marin Miletić u samoj središnjici Mosta u Zagrebu.

Hodak nije štedio riječi, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ne bih Vam nikad komentirao da mi se ne nudite u news feedovima, jer to jednostavno nije moja praksa…no htio bih vam ukazati na izrazitu grešku vaše naslovne fotografije na vašem fb profilu u kojoj dominira naslov ‘Što južnije, to tužnije’. Naime, istoimena parola „Što južnije, to tužnije“ je izvorno i originalno porijeklom iz Srbije. To vrijedi za jug Republike Srbije i to je u originalu njihova narodna izreka”,  započeo je Hodak.

“Gotovo mi je nevjerojatno da ste vi kao predsjednik MOST-a uzeli za svoju naslovnu Facebook fotografiju jednu srbijansku narodnu parolu koja s Republikom Hrvatskom nema apsolutno, ali apsolutno nikakve veze, pogotovo s jugom Hrvatske koji je jedan od razvijenijih dijelova Lijepe Naše! Ovo vam govorim iz razloga da istu grešku ispravite, jer ispada se vi njome čak dičite. Nemojte mi zamjeriti, no meni je osobno nezamislivo da sinjski alkar jaše konja ispod komada reklamne cerade na kojem piše: „Oj vojvodo Sinđeliću“, a vi bi ovako neraspitani i neinformirani to mogli i uraditi. Ok sumnjam, jer Miro Bulj to zasigurno zna“, objasnio je.

“Pozdravljam Vas ja, Jadranko Hodak zvani Bloger Krule, čije ste tekstove kao gradonačelnik Metkovića printali i lijepili na oglasnoj ploči davno dok još hrvatska javnost nije znala za vas. A sad narodnim rječnikom. Aj Božo mijenjaj tu glupu i neoriginalnu naslovnu fotografiju“, zaključuje.

Budući da naknadno pod objavom nismo mogli pronaći ovaj komentar, poslali smo upit popularnom blogeru je li primijetio da komentara više nema, no zasad nam nije odgovorio.

Foto: Facebook

Komentari