NEMA MIRA ZA STANARE BUKOVAČKE: ‘Kad prođe kamion sve se trese, moglo bi doći do ogromne katastrofe’

07.04.2016., Zagreb - U ulici Vincenta iz Kastva u blizini kucnog broja 11 doslo je do urusavanja asfalta te stvaranje rupe. Photo: Borna Filic/PIXSELL

Ulica koja je u zadnje vrijeme postala poznata po iznenadnom otvaranju ogromnih rupetinama na samom kolniku, Bukovačka cesta, postala je neugodno mjesto za život tamošnjih stanara.

Jedan je od njih za portal metropolitan.hr komentirao kako radnici svaki puta samo saniraju nastalu rupu no to po njemu nije riješenje.

“Kako je Sljeme ogoljeno zbog pretjerane gradnje sve slivne i otpadne vode se slijevaju niz Bukovačku. Radnici svaki put saniraju rupu, ali to nije kvalitetno rješenje. Od kružnog toka kraj Petrove bolnice pa sve do Maksimirske treba prokopati i popraviti”, rekao je za isti portal.

Dodao je i kako svaki puta kada prođe kamion misli da se radi o novom potresu, a boji se i da će netko kad tad upasti u rupu. Kaže i kako se pod zemljom nalazi potok uz koji prolaze i otpadne i slivne vode, a i cijevi plinovoda i vodovoda, što bi moglo dovesti do ogromne katastrofe.

Prema riječima tog stanara, svaki dan dođe jedan radnik i nasipa šoder u novu rupu koja se počela otvarati kraj ceste, no to ne pomaže, a rupa svakim danom postaje sve veća.

 


Komentari