‘NE ZANIMA ME KAKAV JE ZAGREB BIO 1991. GODINE’: Stigao odgovor zašto se on bori za vlast, a ne Raspudić

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

MOST-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, Zvonimir Troskot, otkrio je zašto je baš on izabran.

Rekao je da je prošli tjedan u MOST ušlo 270 članova te da “toliko nije imao ni HDZ prve godine kad smo oslobađali Hrvatsku.”

“Mi smo jako samopouzdani u toj bitci. Ne znam gdje je to bilo objavljeno, ali dali smo itekako jasno da idemo po pobjedu. Znam da to zvuči pretenciozno na samom početku. Nama samopouzdanje daju strukture koje smo marljivo gradili i to za sve četiri razine vlasti. Prošli tjedan u Most je ušlo 270 članova. Mislim da toliko nije ni HDZ imao prve godine kad smo oslobađali Hrvatsku”, rekao je Troskot za Večernji TV.

Izjavio je i kako bi mu “srce uvijek brže kucalo kad bi se vraćao u Zagreb.

“Ja sam rođen i odrastao u Zagrebu. Suživio sam se s ovim gradom. Rođen sam u Dubravi. Živio sam na istoku Zagreba. Školovao sam se u Centru. Putovao sam i jedino mi je srce brže kucalo kad bi se vraćao u Zagreb. Moram to reći, ali kad igrate deset godina za Dinamo…Taj klub i ovaj grad ti daju nešto.

Sesvete i Stenjevci su tradicionalno jake četvrti za Most. Nino Raspudić je postigao dobar uspjeh u II. izbornoj jedinici. No, mi smo se se usmjerili na cijeli grad. Mene ne zanima kakav je grad bio 1941. godine, 1991. godine… Ulazim u politički život kao političar nove generacije. Mene zanima Zagreb kakav će biti 2040. Imam viziju kako bi Zagreb trebao izgledati”, rekao je Troskot.

Na pitanje zašto on, a ne Raspudić odgovorio je kako je to bila zajednička odluka.

“Mi se ne opterećujemo s time što drugi misle. Zašto ja, a ne Raspudić? Pa to je bila zajednička odluka. Ja sam u nekoliko mjeseci uspio izgraditi infrastrukturu. Most je više gravitirao Dalmaciji, međutim Most Zagreb kako ga vidim bit će jedan od najvažnijih stupova za budućnost. Nismo se proslavili na posljednjim lokalnim izborima, no budemo na ovima. Stranka je rekla da sam najbolji kandidat za ovu poziciju nakon što sam predstavio svoj program”, zaključio je.


Komentari