Ne propustite ove sjajne poslovne prilike! Donosimo top 10 ponuda poslova

FOTO: Depositphotos

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Loca Experience d.o.o. zapošljava turističkog domaćina (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Od kandidata se zahtijeva komunkativnost i ljubaznost, a glavni zadatak ovoga posla je približiti gostima  kulturu i način života u vašem kraju. Za posao se prijavite putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada su Sesvete (Zagreb) , a rok za prijavu je 30.12.2021. Posao uključuje obilazak i posjet kupaca, praćenje, ostvarenje te unapređenje suradnje s kupcima. Prijave se zaprimaju brzo i jednostavno putem linka.

Institut za razvoj obrazovanja zapošljava voditelja (m/ž) projekata financiranih sredstvima EU u području obrazovanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti s emožete do 03.01.2022. Glavna zaduženja na ovoj radnoj poziciji su prijava, provedba i upravljanje velikim tuzemnim i inozemnim projektima. Prijavite se putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traži internog SAP konzultanta (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 27.12.2021. Od kandidata se očekuje spremnost na upoznavanje specifične tehnologije i znanja vezanih uz kompaniju te sklonost timskom radu. Prijavite se pomoću brze prijave.

Sunce hoteli d.d. traže agenta u rezervacijskom centru (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijave traju do 15.01.2022. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima putem telefona, e-maila i chata, kalkulaciju smještaja i ostalih usluga te unos rezervacija u sustav. Prijaviti se možete putem linka.

Zemax plin d.o.o. traži administrativnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Novozaposleni biti će odgovoran za nabavu uredskog i potrošnog materijala te dokumentaciju kod prijave djelatnika. Prijavite se do 31.12.2021. ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava višeg stručnjaka upravljanja objektima i uredima (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 02.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu strojarske, građevinske, elektrontehničke ili srodne struke, izvrsno zanje MS Office alata i engleskog jezika te minimalno 2 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceutskog tehničara (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Posao uključuje izdavanje lijekova bez recepta, stručno savjetnovanje pacijenata i rad u laboratoriju. Prijave se zaprimaju ovdje.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava blagajnika / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Importanne Centar, Zagreb. Prijaviti se možete do 25.12.2021.Poslodavac nudi redovna primanja uz dodatak za prijevoz, bonuse za ostvarene prodajne budžete, popust za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika (m/ž) u restoranu. Lokacije rada na području Zagreba su Kruge, Žitnjak, Felix-Heinzelova, Kvatrić. Prijave traju do 24.12.2021. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznicima te plaćen puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!


Komentari