Naučite kako im pobjeći: Sprema se tradicionalna utrka građana i policije

Screenshot

I ove godine, tijekom obilježavanja Dana policije, održat će se već tradicionalna utrka građana i policije. PU zagrebačka poziva sve građane i njihove najmlađe da im se pridruže u proslavi plavoga načina života.

“Trčanjem do boljeg mentalnog zdravlja” naziv je ove utrke koja će se održati 28. 9. 2019. godine na zagrebačkom Jarunu.

Riječ je o cestovnoj utrci u organizaciji Centra za mentalno zdravlje Visoke policijske škole Ministarstva unutarnjih poslova kojom se građane želi podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja.

Odavno je dokazano da trčanje dovodi do značajnih pozitivnih kemijskih promjena u mozgu koje vode ka boljem mentalnom zdravlju, a Centar za mentalno zdravlje je to istraživanjem i dokazao.

Iz PU zagrebačke poručuju da “trčanje treba doživjeti kao brigu za svoju mentalnu i tjelesnu dobrobit. Dali smo vam dovoljno razloga da u subotu, 28. 9. vi, vaši klinci i klinceze izaberete aktivan život, potičete sportski fair play i prijavite se!”


Dječje utrke započinju u 11 sati, a utrka građana i policije započinje u 12 sati. Start svih utrka je kod križanja Matije Ljubeka i ulice Hrgovići.

Prijave za sve utrke su besplatne, a detalje možete provjeriti na linku.

PU zagrebačka

Komentari

loading...