NAKON HDZ-A OPAKO SE NARUGALI I SDP-U: ‘Cijela Hrvatska rasprodati se može, kad se u partijama ruke male slože’

Nakon što je Slobodna Hrvatska posjetila HDZ, danas su predali pismo i šefu SDP-a u kojem su se narugali SDP-u kojeg prozivaju da je najveći partner HDZ-a.

“Dragi Davore,

vjerujemo da si vidio našu ispriku HDZ-u. Smatramo da ona nije potpuna bez isprike SDP-u jer: “Jedna duša, a vas dvoje”. I zato smo danas ovdje.

Došli smo apelirati na tebe da se pobrineš kako bi HDZ ostvario željeni rezultat na predstojećim izborima: 99% glasova. To nije moguće bez predivne harmonije i međusobnog nadopunjavanja između vas i njih.

SDP je uvijek baštinio europske vrijednosti te je sa HDZ-om Europi dao mnoge hrvatske vrijednosti: telekomunikacije, INA-u, mlade i obrazovane ljude… Ovakav hrvatski doprinos europskim vrijednostima bio bi nemoguć bez drugarstva SDP-a i HDZ-a te je to jasan dokaz kako se cijela Hrvatska rasprodati može, kad se u partijama ruke male slože.


Iako je SDP-ova socdemokracija uvjerljiva kao i HDZ-ovo domoljublje i demokršćanstvo, smatramo da ima još prostora za napredak. Sistemska korupcija nije ugrožena dokle god su SDP i HDZ zajedno na istoj partijskoj liniji, ali možete još bolje! Velika koalicija ima svu našu podršku i nadamo se da ćete nastaviti s tim projektom i nakon ovih izbora.  SDP je bio dvaput na vlasti i dokazao dva puta da je partner na kojeg se može računati u očuvanju postojećeg stanja i zato vam se obraćamo za pomoć u našoj pro-HDZ kampanji.

Dokaz da je SDP na pravom putu dokazuju i naši simpatizeri, koji kažu da su tijekom traženja plastičnih boca već nekoliko puta naišli i na staklenku Nutelle te da stvarno ona sada ima poseban “šmek”. Ako to nije pobjeda socijalne demokracije plaćene 60.000 kuna mjesečno po eurozastupniku – ne znamo što jest.

Sigurnim smjerom, do pobjede i ponovnog ujedinjenja!”, stoji u pismu koje su uručili Bernardiću.

Podsjetimo, nedavno su čanovi iste stranke uputili “emotivno pismo” predsjedniku HDZ-a i premijeru Andreju Plenkoviću, nositelju HDZ-ove izborne liste Karlu Ressleru, kao i “ostalim najvećim Hrvatima”. U pismu su ironično pozvali hrvatske birače da na skorašnjim izborima za Europski parlament glas daju HDZ-ovim kandidatima, ispričali su se toj stranci što su se uopće kandidirali za izbore te poručili kako će sve manje od 99 posto glasova za HDZ biti izborna prijevara.

Komentari

loading...