NAJPOZNATIJI INSTRUKTOR VOŽNJE O ZAGREBAČKOM PROMETU: ‘Raskrižja su teška za naučiti, a hrvatske vozače molim jednu stvar’

Screenshot: Instruktor Trulac

Nekad DJ, a danas najpoznatiji hrvatski instruktor vožnje, Krešimir Stunić poznatiji kao Trulac, ima pune ruke posle.

Kako je rekao za emisiju “Una due Tre!” na UNA TV-u , u instruktorske vode je ušao na prijedlog prijatelja, a u zagrebačkoj autoškoli u kojoj radi, premda je riječ o jednoj od najskupljih, vlada veliki interes mladih, kako se nadaju, budućih vozača koji tajne vožnje žele naučiti upravo s njime.

“”Krećem raditi u pet ujutro i završavam u osam navečer. Sve je to rezultat truda”, komentirao je Stunić za UNA TV.

Uz pokazivanje i nadziranje prvih vožnji svojih učenika, Trulac također radi i vrlo zabavne videe. Na Youtubeu objavljuje, kako kaže, “Šalabahtere” s raznim uputama o ponašanju u prometu. Također je aktivan i na Instagramu, te kako je priznao, njemu najdražem, Tik Toku.

“Taj Tik Tok sam čekao čitav život, to je moja mreža. Dosta sam neozbiljan, volim se glupirati, ali kada dođe obuka, onda se zna da to mora biti malo ozbiljnije”, kazao je Trulac.

Na kameri s učenicima

Iako je kao instruktor ozbiljniji nego što biste pomislili na društvenim mrežama, ipak mu je vrlo bitno da kandidati svladaju umijeće vožnje bez stresa. Kako sam kaže, kada dođu malo teže stvari, onda stisne.

“Raskrižja su dosta teška jer tu u Zagrebu ipak imamo tramvaje, pruge i pješake”, ocijenio je.

Njegovi su učenici, po svemu sudeći, zadovoljni.

“Čula sam od puno ljudi da je na dobrom glasu, a došla sam i jer snima sa kandidatima”, otkrila je polaznica pod Trulecovim mentorstvom, Lorena Tomašević.

Dok je zabavno i samo učenje, poseban je doživljaj položiti vozački ispit, za koji Stunić čuva poseban pokal.

“Služi manje više za slikanje. To je u biti ono čemu svi teže”, rekao je Stunić.

Hrvate muči dopunska strijelica

No, kraj druženja s ovim zabavnim instruktorom tu ne završava. Nakon što su položili, kandidati dolaze po svojeg instruktora u svom autu te ga odvedu na piće. Druženje se snima i postane još jedna rubrika u Trulčevim videima, nazvanom “Sad je red na mene”.

Dok sadržaje stvara u punoj brzini, na cesti poštuje propise, a za sve vozače ima posebnu poruku.

“Palite desni žmigavac kad izlazite iz rotora. Hrvate muči dopunska strelica za desnu s vozilima koja se polukružno okreću”, poručio je Stunić, dodajući kako mu je glavni moto u radu “Samo ljubav”.


Komentari