Nacionalni stožer donio odluku o propusnicama između Zagreba i Krapinsko-zagorske županije!

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Nacionalni stožer civilne zaštite nije prihvatio prijedlog lokalnog stožera Krapinsko-zagorske županije da se ukinu e-propusnice između te županije i Grada Zagreba, odnosno, Zagrebačke županije.

– Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije je jučer u poslijepodnevnim satima primio odgovor Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske na svoj prijedlog od nedjelje, kojim je predložio ukidanje nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj tako da za kretanje između Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba te između Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije nije potrebna e-propusnica – objavio je Krapinsko-zagorski stožer.

Nacionalni stožer odgovorio je da će se daljnje spajanje s Gradom Zagrebom i Zagrebačkom županijom razmatrati nakon planirane Faze 3. mjera za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti Covid-19, javlja N1.

Iz lokalnog stožera podsjećaju kako je početak Faze 3. mjera za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti Covid-19, sukladno zaključku Vlade Republike Hrvatske, planiran za 11. svibnja.


Komentari