‘MUŽ MI JE NAŠAO DRUGU’ Jednima godina sreće, drugi ju žele što prije zaboraviti: ‘Hajduk je kup osvojia’

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Posljednjih nekoliko godina bilo je osobito turbulentno, a mnogima i vrlo dramatično. Ni ova na isteku nije puno zaostajala za proteklima. Zato smo naše čitatelje pitali po čemu će najviše pamtiti 2022. godinu?

“Po tome što mi je muž našao drugu ženu i mene nonšalantno ostavio. Neka im je sa srećom…” otkrila je jedna čitateljica tužan događaj koji je njoj obilježio ovu godinu.

Nije, naravno nedostajalo ni sretnih trenutaka.

“Dobila sam novi posao uz super plaću (u branši u kojoj oduvijek želim raditi), preselila u Zagreb, postala samostalna, puno putovala s prijateljicom, kroz teške trenutke naučila puno toga o sebi i drugim ljudima. I napunila 30 godina 😅Hvala 2022 ❤️” napisala je druga čitateljica.

“HAJDUK JE KUP OSVOJIA.HŽV” veselo je napisao jedan čitatelj.

 

Neki su se pak našli u sasvim novim životnim situacijama.

“Postala sam baka ❤ i sjela prvi put u avion da ju (unuku) vidimo” veselo je bilo ovoj čitateljici.

“Po rođenju sedmog unuka. Po prvom planinarenju po Velebitu” napisala je još jedna baka.

Teške izazove donijela je nekima 2022.

“Po tome, što sam 04.01. dobila koronu, izvukla se na rupicu igle i cijelu godinu sam u krevetu zbog komplikacija. Nikad, ali nikad nisam imala težu godinu. Možda ću iduće stati na noge” otkrila je čitateljica kako joj zaista nije bilo lagano.

Baš kao ni slijedećima.

“Zabranili mi rad u kafiću, poticaje dobila nisam, znači skoro godinu dana bez primanja. Na kraju kafić zatvoren, a onda otišla u prijevremenu mirovinu, misleći, to je to. Onda mi suprug padne u krevet i tako sam već mjesecima u ulozi njegovateljice, psihijatra, čistačice, domaćice! Po tome ću pamtiti!”, požalila se jedna.

“Ne baš dobrome. Smrt roditelja ,operacija kralježnice. Ali i pozitivno. Poznanstvu i stvaranju novih prijatelja ❤️❤️” i zlo, ali i dobro će pamtiti ova čitateljica.

 

Neki će pak ovu godinu pamtiti po ljubavi.

“Po udaji i po tome sto sam napunila 35 godina…još ne vjerujem🤣…ni prvo ni drugo….i po pronalasku fancy posla…ali godina još nije gotova…sve je moguće” pohvalila se jedna čitateljica.

Po promjenama u bračnom stanju godinu će pamtiti još jedna.

“Oženio mi se sin. Za ovu godinu uzbuđenja i veselja dosta” otkrila je.

 

Bilo je i drugačijih razloga za veselje u 2022.-oj

“Otišla u prijevremenu mirovinuuuu” zapjevušila je čitateljica.

Drugima će u sjećanju ostati društveno političke okolnosti i događaji.

“Po veleizdajnicima u politici koji su zaslužili strijeljanje jer su maknuli našu valutu” nije krio ljutnju jedan čitatelj.

“Tomaševićevim vrećicama – možda bi mogli i majice štampati na tu temu?” napisao je drugi.

“Cijelu godinu Sabor nije stavio na raspravu Zakon o najmu stanova, što je sramota ove države jer pojedinci dubokih džepova dirigiraju njegovo rješenje. To su Slovenija i Srbija riješile. Uz sve EU prijetnje ništa. Tužno do boli!” razočarana je bila čitateljica.


Komentari