Muškarac s Peščenice proizvodio i prodavao droge: Od svega po malo

Zeljko Puhovski / CROPIX

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni 47-godišnjak protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, koje je potom skrivao i prepakiravao u stanu u kojem stanuje na području Peščenice, a nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

U četvrtak, 29. kolovoza na području Peščenice policijski su službenici kod osumnjičenog pronašli 0,5 grama amfetamina te jednu ručno smotanu cigaretu od smjese duhana i marihuane.

Nadalje, istog je dana obavljena pretraga stana na Peščenici kojim se koristi osumnjičeni te je pronađeno 74,5 grama amfetamina pakirano u pet plastičnih vrećica, tri tablete MDMA i1,8 grama marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici dostavili su kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu te će se i nadležnom prekršajnom sudu dostaviti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.


Komentari

loading...