ZNATE LI IH? Zbog njih od nedjelje u Remetinečkoj nemaju ni grijanje ni toplu vodu (FOTO)

Facebook

Stanari su bijesni.

Jedan muškarac mislio je da je baš zabavno zatvoriti plin za cijelu zgradu na adresi Remetinečka 7. Tako stanari od nedjelje nemaju ni grijanje ni toplu vodu, a napravljena je i materijalna šteta na zgradi.

Facebook
Facebook

Kako kažu stanari, na snimci se vidi da je dotični znao što radi jer nije previše “prtljao” oko ventila, a došao je iz smjera BBS-a. Iz plinare su kazali kako ventil mora biti dostupan u slučaju potrebe za hitnim zatvaranjem ako negdje curi plin.

U međuvremenu su se pojavile nove fotografije i čini se da je gospodin s prve slike imao  “kompanjona” koji se također odlučio “poigrati” s ventilom.

Facebook
Facebook

Jasno se vidi na snimci da je poklopac od ormarića u kojem se nalazi ventil, odvaljen.

Facebook
Facebook

Kamere delikvente očito nisu previše zabrinjavale jer su se u nekoliko navrata nasmiješili baš njima.

Facebook
Facebook

Stanari bijesni

Stanarima zgrade na Kajzerici ništa od ovoga nije smiješno, a sreća u nesreći su neočekivano visoke temperature zbog kojih se oni ne smrzavaju u stanovima. Da je ostalo hladno, ne znamo kako bi se snašli jer grijanja nemaju zbog ovih mladića.

“Koje kretenčine, njihovi roditelji moraju biti jaaaako ponosni što su odgojili takve delikvente”, napisala je jedna ljuta komentatorica, a gospođa koja je fotografije objavila kazala je kako sa snimkom idu na policiju.

Rekli bismo da se dečkima malo pijane “zabave” neće isplatiti jer su razjarili brojne stanare.


Komentari