ŽENA S NOŽEM HARA PO GAJNICAMA: Probušene gume i ogrebotine po autima

Facebook / Zagrebački holding

Kobna noć za automobile u Gajnicama.

U Facebook grupi ‘GAJNICE jučer danas sutra’ Željko Ivnik objavio je fotografije probušenih guma na desetak vozila na parkingu crkve Sv. Nikole Biskupa, na parkingu zgrade Bolnička i u ulici Dragutina Krapeca. Nisu se birale marke vozila. Osim probušenih guma, nanešene su i ogrebotine po vratima. 

Sam događaj odvio se pred zoru oko 4:30h, a svjedoci su naveli kako je počinitelj ženska osoba frčkave kose s ogromnim kuhinskim nožem. Korisnik Filip u komentaru je napisao da se ista stvar dogodila i u Gospodskoj ulici gdje su gume probušene na 4 auta, a susjed je vidio sumnjivu ženu oko 6:30. Policija je izvršila očevid.

Od ranije poznata stanovnicima

U komentarima su stanovnici Gajnica spomenuli kako ovo nije prvi put da se nešto ovakvo događa i da je ova žena već neko vrijeme sumnjiva i ponaša se neuračunljivo.

Korisnica Leia u komentaru je napisala da je prije neka 2 tjedna u blizini imala situaciju sa ženom od otprilike 40 godina, tamne frčkave kose svezane u rep. Kaže da je dotična hodala po zgradi, zvonila i tražila nekog muškaraca.

“Pričala je nepovezano i na prvu shvatiš da je bolesna. Zvali policiju, no dok su oni došli, žena je već otišla. Iako je nekih sat i pol hodala oko zgrade”, opisala je Leia situaciju na objavi u grupi.

Željko Ivnik, koji je objavio fotografije stradalih vozila, nadovezao se na njezin komentar i rekao da ima sličnosti u obrascu ponašanja.
“I parking-žena je ‘razgovarala’ s nekim virtualnim, veli susjed koji je zavikao na nju i spriječio da napravi još veću štetu (dala se u bijeg). Šteta da policija ovu vašu nije zatekla u zgradi”, napisao je u komentaru.
U vezi ovog slučaja kontaktirali smo Kliniku za psihijatriju Vrapče koja se nalazi u neposrednoj blizini, no tamo nemaju nikakvih znanja da bi bila riječ o odbjegloj pacijentici. Ako imate dodatnih informacija o događaju ili o frčkavoj ženi s nožem, otiđite u najbližu policijsku postaju ili nazovite 192.
FOTO: Zeljko Ivnik / Facebook
FOTO: Zeljko Ivnik / Facebook


Komentari