ZAGREPČANKE ODLUČILE: Ovo je najbolji kvart za obitelji s djecom

Borna Filic/PIXSELL

Najbolji zagrebački kvart za mlade obitelji.

U jednoj Facebook grupi za mame Zagrepčankama je zadan težak zadatak – od svih naših prekrasnih kvartova izabrati jedan koji je najbolji za obitelj s djecom i psom. Naime, jedna mama se s obitelji seli u Zagreb i pred njom se nalazi velika odluka – koji kvart izabrati?

mama
Screenshot

Naravno, svakom je njegov kvart najbolji i naljepši pa su se tako članice bacile na reklamiranje svojih kvartova. Novi Zagreb, Lanište, Maksimir… svega se našlo na popisu. No koji je rezultat ovog zanimljivog glasanja?

Knežija, Sloboština, Lanište i Trnje dobili su po jedan glas, dok su se Dubrava, Ravnice i Gajnice okitili s dvije zvjezdice i tako su se našli na trećem mjestu ove ljestvice.

Preporučam Ravnice. Blizu su 3 državna i 1 privatni vrtić, škola, puno sportskih sadržaja, park Maksimir, grad je relativno blizu a opet ima i zelenila, zgrade su solidne i nema onih groznih velikih nebodera, tu je vau park s agilitijem za pse itd. Djeca se druže i igraju se pred kućom, nekako je fino i domaće, mi zadovoljni.” opisala je jedna od članica grupe Ravnice.

Drugo mjesto jednoglasno je odnijelo Zapruđe, dok su uvjerljivu pobjedu odnijeli – Špansko i Malešnica.

“Špansko i Malešnica su prepuni pasa i klinaca i parkova. Doduše i vrtići su zato pretrpani. Ali npr. oko mene su zgrade u krug i i unutar svake je dječji park i livada ;) između zgrada su livade za pse i parkić… na Kukuljevićevom trgu je jedno od većih dječjih igrališta uz kafiće, poštu, banke, dm, bipu, knjižnicu itd…  super mi je jer je sve do ovih rubnih novih zgrada sve puno zelenila.” pohvalila je jedna mama ove kvartove.

Slažete li se i Vi s ovim popisom? Podijelite s nama Vaše mišljenje o zagrebačkim kvartovima.

>>>GRAĐANI IZABRALI NAJBOLJI ZAGREBAČKI KVART: Pogađate o kojem se radi?

>>>ZAKAJ VOLIM ŠPANSKO? Originalan odgovor jednog Zagrepčanina nasmijat će vas do suza (FOTO)

>>>ZAKAJ VOLIM RAVNICE? Upoznajte kvart s fakinskom dušom


Komentari