Zagrepčani, oprez! Nepoznate žene haraju zgradama i pljačkaju ljude

Facebook

“Ne puštajte nepoznate ljude u stubište” poruka je jednog člana Facebook grupe u kojoj se okupljaju stanovnici Srednjaka. Koliko god banalno zvučalo, savjet je na mjestu jer još uvijek ima ljudi koji nisu svjesni kakve ih opasnosti vrebaju.

Među njima je i jedna starija gospođa, stanarka stanovite zgrade na Srednjacima koja je u srijedu u svoj stan pustila dvije nepoznate djevojke koje su joj se predstavile kao maserke. Dok je jedna možda i pružala tu uslugu, druga je “operirala” po stanu.

“U naše stubište je starija gospođa pustila dvije ekipe po dvije cure – nude besplatne masaže, prodaju nešto i slično… Dok jedna masira/prodaje, druga krade po stanu. Nažalost, ta starija gospođa je opljačkana. U ulazu imamo kameru, ali su cure znale gdje se nalazi i da ju imamo te su ušle sa kišobranom u ulaz, iako kiša nije niti padala… Prije cca 3 mjeseca je bila identična priča sa nekim “prodavačem”…”, napisao je član grupe.

Ispod su se odmah nakupili komentari, a među njima je i jedan koji otkriva u kojoj su ulici djelovale nepoznate kradljivice.

“Meni su mamu orobile, u Kikićevoj”, komentirao je drugi član.

Na objavu se nadovezalo i nekoliko gospođa koje su priznale da im ulazna vrata u zgradu često stoje otvorena.

“Nama u kikicevoj ulaz zna bit satima otvoren jer susjede luftaju.”

“I kod nas je uvijek otvoreno.”

Zbilja, ne puštajte nepoznate ljude u svoje zgrade. Možda neće nauditi vama, no mogu vašim (starijim, naivnijim) susjedima.


Komentari