Zagreb ima veliko srce: Ovaj mladić svojim je potezom postao pravi heroj

FOTO: Facebook

Zagrepčani su ponovno pokazali da imaju veliko srce.

U jeku svakodnevne šume blogova Ivice Todorića i njegovih opravdavanja, demantiranja i prekrajanja podataka o Agrokoru, iz redova Konzuma stiže i jedna lijepa priča. Proširila se društvenim mrežama nakon što ju je na Facebooku opisala Gordana Vukres.

Naime, u Konzumu na zagrebačkom Zapruđu, radi mladi trgovac Dario Sukalić koji se istaknuo po svojoj dobroti. Pomogao je slijepci u odabiru namirnica, a kada je vidio da nema dovoljno novca za platiti račun, ponudio je platiti mu iz svojega džepa.

“Jučer u Konzumu: slijepi čovjek govori mladom dečku (u Konzumovoj kuti, ili radi tamo ili je možda na praksi) što mu treba od špeceraja, i da mu šaku sitniša da izbroji. Dečko mu kaže koliko ima novaca, ovaj razmisli i kaže da hoće to i to. Dečko ode, stavi u košaru više od toga, blagajnica blokira i ispadne više nego je čovjek imao novaca. Blagajnica pita ‘Hoćemo mi razliku…?’ a dečko kaže ‘Ne, ja ću sve platiti.’. I plati cijeli račun.

Dokaz da ‘mali’ ljudi imaju veliko srce. Dečko, svaka čast!


Sve to objavila je  Vesna Kušek‎ u Facebook grupi Zapruđanci, a Goga Vukres nije izdržala i odmah je pohitala u dućan u kojem se dogodila nesvakidašnja lijepa gesta. Gospođa Vukres imala je potrebu upoznati Super Daria! Upoznajte ga i vi! Riječ je o nesebičnom i prekrsnom momku Davoru Sukaliću iz Zaprešića.

Konzum je bankrotirao, a zašto onda ne bi i njegov mladi uposlenik koji je učinio humano djelo zbog čega, ne da ga treba pohvaliti, treba mu kapu skinuti i reći svima; ima još uvijek odličnih ljudi, pa i u Konzumu”, napisala je Vukres na svojem Facebook profilu.

Komentari

loading...