Zagreb bez vode: Pogledajte gdje je trenutno nema!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Zagreb očito ima velikih problema s vodoopskrbnim sustavom. Na stranicama Zagrebačkog  Holdinga osvanulo je priopćenje koje je vezano uz gubitak vode u Novom Zagrebu. Evo što kažu:

Domaćinstva u novozagrebačkim naseljima postupno se priključuju na vodoopskrbni sustav! Poteškoća u opskrbi još uvijek ima pa za razumijevanje molimo sugrađane iz dijelova Sopota, Dugava, Travnog, Sloboštine, Središća, Zapruđa, Utrina i Jakuševca.

Podsjetimo, jutros je došlo do puknuća magistralnog cjevovoda kojim se opskrbljuju brojna domaćinstva, od kojih su mnoga na višim katovima stambenih zgrada, zbog čega je ponegdje potrebno nešto više vremena do potpune normalizacije. Tim naseljima kruže cisterne s pitkom vodom. Do uspostave redovne isporuke u svim naseljima – može se kontaktirati Pozivni centar na broj 072 500 400 koji će u suradnji s djelatnicima Vodoopskrbe usmjeravati cisterne na terenu prema prioritetima.

Potrošači u ulici Kameniti stol u Remetama opskrbljuju se pitkom vodom autocisternama, zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi.

Bez opskrbe pitkom vodom su i potrošači u Stupničkoj ulici u Stupniku.

Komentari