ZA STANOVNIKE NOVOG ZAGREBA: Sudjelujte u susretu i pitajte, predlažite i raspravljajte o problemima!

FOTO: Društvo Arhitekata Zagreba

ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Grad Zagreb i Udruga Sindikat biciklista u suradnji s Gradskom četvrti Novi Zagreb – istok pozivaju na susret i razgovor s građanima.

Na susretu očekuju pitanja i prijedloge građana vezane uz poboljšanje prometa i kretanja u njihovom kvartu te ukazivanje na smetnje i probleme. Dođite, pitajte, predlažite, raspravljajte – vaše mišljenje je važno!

Manjak parkirališnih mjesta, pješački pothodnici koji su devastirani i nisu funkcionalni, nedostatna pješačka i biciklistička infrastruktura, prometno zagušenje u blizini Parka Bundek, oštećene prometnice, rubni dijelovi gradske četvrti koji nisu dobro povezani javnim prijevozom… Ovakvim će se pitanjima otvoriti četvrti susret s građanima “Kretanje mojim kvartom” koji ODRAZ – Održivi razvoj zajednice organizira s Gradom Zagrebom, Udrugom “Sindikat biciklista” i u suradnji s Gradskom četvrti Novi Zagreb-istok.

Susret i razgovor s građanima održat će se u prostoru Mjesnog odbora Zapruđe (Meštrovićev trg 1), u srijedu, 8. veljače, od 18:00 do 20:00 sati. Odgovori se očekuju od predstavnika Gradske uprave i samouprave te drugih nadležnih organizacija.


Tijekom 2016. održana su tri susreta s građanima na području GČ Črnomerec, GČ Peščenica – Žitnjak te GČ Donji grad. Nakon Novog Zagreba-istok, slijedi susret s građanima GČ Trešnjevka – jug.

Komentari