(VIDEO) Kaotično stanje u zagrebačkom dječjem vrtiću: ‘Centralni dio prokišnjava, sve je mokro’

FOTO: Screenshot / YouTube

Vrtić se počeo obnavljati prije ljeta, a radovi još uvijek nisu gotovi.

Radovi u zagrebačkom vrtiću Savica Jug počeli su prije ljeta, a sada, krajem listopada, po potopljenim podovima raspoređene su kante. Naime, u središtu vrtića curi jer se radi krov.

O tome svjedoči i zabrinuta majka čija kćer ide u vrtić Savica Jug, koja je za 24sata kazala da centralni dio vrtića prokišnjava te da je sve mokro, od prozora, zidova do podova. Dodala je da su posvuda kante u koje curi voda iako se vrtić počeo obnavljati prije ljeta, a radovi još uvijek nisu gotovi.

Tete u vrtiću rekle su da su radovi pri kraju, što se vidjelo po skelama koje su skidale. No, prema riječima majke, obnovljeni zidovi natopljeni su vodom, a na podu je velika lokva vode.

“Znam da su ovo radili zbog bolje iskoristivosti energije, energetskih razreda. Ali kako onda to da je prvo sređeno unutrašnjost, pa se sada tek radi krov, u listopadu kada se kiša može očekivati svakog dana”, kazala je majka za 24sata.

Kontaktirali su iz 24sata ravnateljicu vrtiću, no s njom nisu mogli stupiti kontakt, a izvođači radova Izo-građenje konzalting d.o.o. kazali su da su u posao uvedeni 29. rujna te da izvode samo jedan dio radova.


Komentari