UKLANJA SE TRŽNICA NA BORONGAJU! Zakupci poručili Bandiću: ‘Mičete sve od čega građani imaju koristi!’

trznice-zg.hr

Gotovo je s placom na Borongaju, poručili su iz Gradskih tržnica jer je  upravo prema njihovim riječima, došlo vrijeme da Zagreb promijeni svoju vizuru.

Naime, nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio prenamijeniti tržnicu na Branimircu, došao je red i na Borongaj.

Upravo ova informacija šokirala je 30-ak zakupaca koji na tom, Zagrepčanima dobro poznatom placu, posluju već 20 godina.

Zagrebački Ponterosso, kako ga je najlakše opisati, nudio je šaroliku ponudu odjeće, obuće i raznih drugih artikala po puno pristupačnijim cijenama od onih u trgovinama i buticima. Gotovo je s tim, kažu iz Gradskih tržnica, dolazi vrijeme da se Zagreb mijenja.

“Grad se širi, određene lokacije postaju drugačije. Gradi se sportski centar Svetice i ta priča tamo ne može ostati”, izjavio je glasnogovornik Tržnica Zagreb Miroslav Pupić Bakrač.

Vijest o ukidanju tržnice navela je zakupce da prosvjeduju, koji se tijekom dana skupilo 50-ak. Kažu – neće se maknuti s Borongaja, druge zamjenske lokacije koje su iz Grada ponudili im ne odgovaraju, a nadaju se da će ih gradonačelnik čuti, založiti se za njih i dati im da ostanu tamo, piše RTL.

>>>VELIKI IGRAČI ZAPIKIRALI BRANIMIRAC: Na mjesto tržnice, dolazi NAJVEĆI PROTIVNIK McDonald’s restorana?

>>>BRANIMIRAC VIŠE NEĆE BITI ISTI! UGOSTITELJI: ‘Tržnice Zagreb ruše prostore koji nisu u njihovom vlasništvu

 


Komentari