Na ‘udaru’ jedan od najljepših zagrebačkih kvartova: ‘Uništava se zbog niskih strasti i manjka inteligencije!’

FOTO: Tamara Golubovac / GAJNICE jučer danas sutra

Radovi traju sada već nekoliko dana, a situacija podsjeća na onu na Savici.

U zagrebačkom kvartu Gajnice počeli su radovi, a u planu je izgradnja vježbališta sa spravama za vježbanje za odrasle.

Radovi traju sada već nekoliko dana, a situacija podsjeća na onu na Savici – mišljenja su podijeljena. Dok se nekima ne sviđa početak radova u Gajnicama, drugi dio građana je oduševljen i jedva čekaju početi vježbati.

Građanin je u objavi u grupi GAJNICE jučer danas sutra podsjetio da su Gajnice jedan od najljepših zagrebačkih kvartova upravo iz razloga što je građen po pravilima struke. Nažalost, čini se da to neće tako i ostati.

Park 101. brigade me sve više podsjeća na Trg Bana Jelačića. Bandić na njemu stavlja štandove i šatore te ga pretvara u prostor zavičajnog kiča sajmenih kobasa i plastičnih igračaka.
Parku 101. brigade dao je “legendarno” boćalište, no nakon njega ga nadmašiše njegovi učenici iz SDPa pa postaviše “kuglanu na špagu” i “šah plac” bez razmišljanja tko će voditi brigu o tome da se isti ne devastiraju, a još manje o tome kako takvim intervencijama utječu na izvorni izgled Parka.  Sada se pak, odličnu ideju o workoutu, dezavuira opet lokacijom pa se isti stavlja tik do predviđene grill zone.

To je pak dodatna intervencija u Park od strane SDPeroša, a zanimljivo će biti vidjeti vježbače u dimu grilla. Gajnice su prelijepe ( između ostalog i zato ) jer su zadnji kvart građen po pravilima struke, a sada ih se fix idejama uništava zbog niskih strasti i manjka inteligencije Obećanovića nedoraslih izazovima koji zahtjevaju malo širi pogled na život. I onda se ti isti žale da ih je Bandić zaštopao u njihovim idejama. Ispada da nam je Bandić pomogao štopavši ih. Jer po njihovom bi, parkom 101. brigade uskoro i mečka mogla šetat u varoškom kiču uz mirise kotlovine te alkoholnih i urinarnih isparavanja.” ogorčeno je napisao stanovnik ovog kvarta.

A kako će na koncu izgledati realizacija najnovijeg projekta u Gajnicama, ostaje nam za vidjeti. Nažalost, poučeni dosadašnjim iskustvima kada su u pitanju ovakvi radovi, ne možemo se čuditi građanima koji su na prizor bagera burno odreagirali.


Komentari