Stanovnik Prečkog upozorava sugrađane: ‘U dječjem parku viđen muškarac kako se dira po spolovilu’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Budite na oprezu.

Posljednjih smo dana suočeni s velikim brojem prijava i pritužbi građana na pedofile u kvartu. Međutim, ovdje priča ne staje situacijama nad kojima se Zagrepčani zgražavaju. Naime,  Zagrepčani su se susreli s još jednom neugodnom scenom u kvartu Prečko.

Stanovnik zagrebačkog kvarta Prečko upozorio je građane u grupi Prečko moj kvart da je u nedjelju 30. travnja u Paljetkovoj ulici u dječjem parku viđen muškarac kako dira svoje spolovilo.
Muškarac je jače građe, a građanin ga opisuje kao “zmazanog i neurednog.” Zagrepčanin je sugrađane upozorio zbog djece i mogućih neugodnosti.

“Ukoliko želite, kontaktirajte policiju u takvim slučajevima. Kod prijave takvih slučaja imate pravo ostati anonimini. Ukoliko prijavljujemo takve slučajeve, policiji oni će odreagirat, pojačati nadzor”, predložili su iz Inicijative “Sačuvajmo Prečko”.

Podsjetimo, krajem ožujka u kvartu Prečko kraj Osnovne škole Prečko viđen je pedofil koji je promatrao djecu na igralištu, sa smiješkom ih promatrao i pritom pokušavao komunicirati s malim dječakom.

>>> Pedofil u Prečkom? ‘Naslonio se na ogradu igrališta i dozivao dečkića’


Komentari