Revija udomljenih pasa u psećem parku Utrine

pixabay

Namjena akcije je humanitarna, pozivaju se svi udomitelji da dođu sudjelovati na reviji, ali i svi ostali vlasnici i ljubitelji pasa.

Pseći park Utrine će biti mjesto gdje “porijeklo” nije važno nego dobar duh i volja. Naime, ova će oaza za rastrčavanje i zabavu zagrebačkih kućnih ljubimaca u subotu, 1. srpnja od 18 do 21h ugostiti Reviju udomljenih pasa.

Revija je jedinstvena jer daje priliku udomiteljima da pokažu svoje ljubimce i podijele svoju udomiteljsku priču. Svi udomljeni psi su prekrasni na svoj način, svi vlasnici ponosni, svaka priča posebna – mi ih želimo sve čuti. Ova revija slavi udomljenje, a svi psi i ljudi su pobjednici.

Akciju organizira Sklonište Dumovec pod pokroviteljstvom tvrtke DDL Zagreb d.o.o., a gosti su udruga Noina arka, udruga Prijatelji životinja, škola za obuku pasa Vindor i salon za šišanje i uljepšavanje pasa Kralj lavova. Pse očekuju poslastice, ali i vlasnike očekuju iznenađenja i osvježenje u parku.

Posjetitelji će moći sudjelovati u reviji i izvlačenju tombole, dobiti besplatne veterinarske savjete, upoznati se sa kliker treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse te prema želji ostaviti donaciju. Namjena akcije je humanitarna, pozivaju se svi udomitelji da dođu sudjelovati na reviji, ali i svi ostali vlasnici i ljubitelji pasa.

U ovoj reviji nema pobjednika, a svi sudionici dobivaju poklone.

“Zahvaljujući dobrim građanima grada Zagreba azil Dumovec svake godine bilježi sve veći broj udomljavanja. Redovitim akcijama i programima edukacije radi se na podizanju svijesti građana o odgovornom postupanju prema kućnim ljubimcima. Uspjeh u svojem radu sklonište u velikoj mjeri duguje udomiteljima pasa i građanima koji redovito podržavaju ovakve akcije”, ističu iz azila Dumovec.


Komentari