Pozitivna priča: ‘Ako se ikad srušim, želim da naiđem na ovakvog vozača i hitnu’

Tramvaj, gužva (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

U moru loših vijesti, svoje mjeto pod suncem pronašla je jedna dobra.

Upravo nas je nazvala čitateljica koja se oko 13:30 našla u tramvaju broj 17 koji vozi na relaciji Prčko Borongaj. Kako kaže, kad su stigli na stanicu Učiteljski fakultet, vozač je stao na kako bi pomogao jednom putniku.

Naime, gospodinu srednjih godina je pozlilo, no umjesto da ga samo pusti van i ostavi, vozač je izišao iz tramvaja te zajedno s jednom gospođom i drugim mlađim gospodinom pomogao putniku. Odmah su pozvali hitnu koje je došla jako brzo.

Sve se odvilo kroz nekoliko minuta, rekla nam je čitateljica koja je ovim putem htjela pohvaliti vozača tramvaja i ekipu hitne pomoći.

‘Ako se ikad srušim u tramvaju, želim da naiđem na ovakvog vozača i hitnu”, rekla je.

Nažalost, nisu svi putnici bili oduševljeni ovim potezom. Nekoliko ih je počelo vikati na vozača i zahtijevati da nastavi dalje. Valjda i se toliko žurilo da nisu mogli pričekati nekoliko minuta.

Hvala čitateljici Zagreb.infa koja je s nama podijelila ovaj događaj i još nam jednom dokazala da među nama ima puno dobrih ljudi. Čak i to zavrjeđuje biti vijest. Stoga, ako imate sličnih priča, uvijek nam ih možete poslati preko Facebooka ili dojaviti pozivom na 01 4095 674.


Komentari