POPLAVLJEN VRTIĆ I ŠKOLA NA KAJZERICI: Pročitajte poruku ljutitih građana (FOTO)

Facebook

Obilne kiše ostavile su traga u ovom naselju.

Zbog obilnih padalina školsko dvorište te dvorište vrtića na Kajzerici očekivano su se (po tko zna koji puta) pretvorila u besplatni bazen.

škola dvorište2 (1)

“Iako je od otvorenja Odgojno obrazovnog kompleksa prošlo već godinu i pol, okoliš škole na južnom dijelu nije uređen. U više navrata i sam je gradonačelnik obećavao kako će to pitanje biti rješeno, no još uvijek se ništa nije dogodilo. Voda za sada ne prodire u unutrašnjost škole i podrum.”, poručili su iz građanske udruge ZaKAJ? Za KAJzericu!.

12715750_1563970130588800_1715506525617218194_n

Naglasili su kako je drugi je problem i nepostojanje normalnog pločnika. Zbog kiša vodom često bude prekrivena i pješačka staza i trenutačno jedini poljski put koji vodi od škola (IV. Gimnazije i OŠ Kajzerica) do Avenije Dubrovnik i najbližeg tramvaja i autobusa.

“Iako je od strane grada izrađen idejni projekt pješačke staze za južnu Kajzericu od tog se projekta iz nepoznatog razloga za sada odustalo. Jedini put koji je do prije dvije godine postojao – nestao je početkom gradnje centra SEECEL.”, zaključili su uz želju za sunčanim vremenom

 


Komentari