OGORČENI RADNICI TRŽNICE U SESVETAMA: ‘Cijelo ljeto nisu radili i sad nam uzimaju kruh sa stola’

Buka, kamioni i stavljanje novog sloja asfalta prizor je s kojima se ovih dan susreću stanovinici  Varaždinske ulice u naselju Sesvete.

Zagrebačke ceste s radovima su počele u srijedu 2.12., a oni će potrajati sve do utorka (8.12.). Trenutno se asfaltira istočna prometne traka Varaždinske ceste, na dijelu od Bjelovarske ceste do Trakošćanske ulice. Zbog radova će cesta biti zatvorena za sav promet.

Promet Varaždinskom cestom na navedenoj dionici odvijat će se samo u smjeru juga dok će se u smjeru sjevera koristiti obilazni pravac:  Bjelovarska – Zagrebačka – Bistrička – Trakošćanska – Varaždinska. Izvođači radova upozorili su sugrađane na moguće poteškoće u prometu te zamolili  za strpljenje i razumijevanje.

sesvete

Međutim, radnici na tržnici, koja  je inače u ovo doba godine najposjećenija polako su počeli gubiti strpljenje jer im je blokiran ulaz te tako gube dobar dio kupaca.

Ljutiti radnici na Tržnici Sesvete: “Ovo nisu istine! Gdje su bili cijelo ljeto?”

“Prvo nas uopće nisu obavijestili o ovome nego su doveli bagere i onda su stavili natpis da rade”, poručio nam je uzrujani čitatelj i rekao kako je ovo nevjerovatno, a pridružili su mu se i brojni istomišljenici.

esvete

Inače jako frekventna ulica postala je pravo gradilište, a kupcima na tržnici u sklopu koje se uz radnike na štandovima nalaze ugostiteljski i ostali obrti zatvoren je prilaz.

sesvete2

“Ogorčeni smo jer preko ljeta nisu baš ništa radili u Sesvetama i sad jedini mjesec u godini kad imamo najjači promet oni počeli raditi”, poručili su nam uz dodatak kako im doslovno uzimaju kruh sa stola. Ogorčeni su i vozači i prolaznici i svi smatraju kako se to trebalo obaviti u ljetnom periodu kad je manja gužva u prometu.

sesvete3

Tvrde kako nemaju ništa protiv radova, ali smatraju kako je godišnje doba u potpunosti promašeno i pogađa ih zo što će tako biti i preko vikenda kad im je također intenziviran broj kupaca.

Komentari