KAKVI SU TO PRIORITETI? Za nogometno igralište gradska uprava planira izdvojiti dva milijuna kuna, a za asfalt novca nema

Foto: Facebook/ ZA Sesvete

Zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba Tomislav Stojak ukazao je javnosti na apsurdne odluke Grada Zagreba po pitanju gradske četvrti Sesvete.

Naime, na sjednici Odbora za obrazovanje i sport usvojena je odluka o zamjeni umjetne trave na nogometnom igralištu NK Sesvete te ta odluka čeka sada potvrdu Gradske skupštine čija sjednica će se održati ovaj četvrtak. Ako odluka prođe u Skupštini to znači da će Grad za spomenute radove iz gradskog proračuna izdvojiti dva milijuna kuna, dok su u isto vrijeme u istoj gradskoj četvrti ulica Đure Sudete, ulica Trnavec te Mikuševa ulica samo neke od ulica koje nemaju asfalt i osnovnu gradsku komunalnu infrastrukturu iako im se sve to obećaje već godinama.

“Nevjerojatno kako gradska uprava Grada Zagreba određuje prioritete”, napisao je Stojak na svom Facebook profilu pružajući podršku razočaranim Sesvećanima koji su o spomenutom problemu izvijestili javnost upravo putem Facebooka. Osim Stojaka, nezadovoljne stanovnike ulica bez asfalta podržala je i Udruga zelene i plave Sesvete.

 

Screenshot Facebook


Komentari

loading...
-->