Neugodna iskustva s frizerima: Otišla sam se ošišati na bob, a iz salona izašla s talijankom 

Foto: Pixabay

Kada su frizerski saloni u pitanju, mnogi od nas imaju različita iskustva, no nerijetko se odlazak frizeru znade pretvoriti u iznimno stresnu situaciju. Neugodna iskustva s frizerima s nama je podijelilo nekoliko zagrebačkih dama.

”Više od godinu dana puštala sam kosu da mi naraste do pristojne dužine, i nakon toga odlučila se posjetiti jedan poznati frizerski salon u gradu, jedva sam se ohrabrila na šišanje zbog ranijih iskustava i na žalost požalila. Moje šišanje trajalo je pet minuta, kosa mi je bila kraća za tri centimetra, a kada sam tražila da mi frizuru u nešto oblikuju, ljutita frizerka odrezala mi je još nekoliko pramenova bez ikakva reda, i frizura je za nju bila gotova, izašla sam u šoku iz salona potpuno razočarana”, prepričava svoje iskustvo Mihaela.

Petra je pak do kvartovske frizerke otišla s fotografijama frizure koju želi.

”Htjela sam da me ošiša na bob, ma ponijela sam čak i slike, žena je rekla da točno shvaća što želi, frizuru do brade. Ali, ja sam dobila talijanku koja se nije mogla sanirati ni sa kopčama, ni sa rajfovima, od tada se sama šišam i farbam”, svjedoči ova razočarana dama koju najviše od svega ljuti ona sama jer nema hrabrosti na propust reagirati u salonu.

”Imala sam kosu do ramena, i kratke šiške. Godinama ih sama režem skroz ravno, a kada sam odlučila pustiti dugu kosu došla sam kod frizerke sa željom da mi kosu poravna budući da je puštam. Ona me za deset minuta ošišala skroz na kratko, potpuno mi razrijedila kosu i sve to naplatila 200 kuna. Trebam li naglasiti da sam kući išla u suzama”, zaključuje svoje nezahvalno iskustvo Mirjana.


Komentari