Ne propustite prvi Advent na župnom dvoru u Lučkom

FOTO: Nepomuk.hr/ Facebook

Advent na župnom dvoru, dvodnevni je događaj koji je namijenjen i na kojeg su pozvani svi župljani župe sv. Ivana Nepomuka, kao i ostali dobronamjerni posjetitelji

Župljani sv. Ivana Nepomuka iz župe Stupnik-Lučko, organiziraju Advent na župnom dvoru 23. i 24. prosinca 2017. na prostoru župnog dvora s početkom u 18 sati.

Advent na župnom dvoru dvodnevni je događaj koji je namijenjen svim župljanima župe sv. Ivana Nepomuka kao i ostalim zainteresiranim posjetiteljima. Svrha Adventa na župnom dvoru je proslava najvažnijeg katoličkog blagdana Božića u duhu vjere i zajedništva svih sumještana i župljana.

Ovaj je događaj divna prilika i poticaj za druženje, zajedništvo i međusobno zbližavanje.

Advent, za koji se organizatori nadaju da će biti tradicionalnog značaja, nema službeno određeni program. Početak najavljenog događanja počinje svetom misom u 18 sati u župnoj crkvi. Nakon mise, na prostoru koji će biti uređen za ovu prigodu, započet će druženje. Pokraj izloženih jaslica, okrijepit ćete se kuhanim vinom, domaćim slasticama i drugim specijalitetima.

”Ovim vas putem sve pozivamo da se pridružite. U vrijeme kada mnoge brige stavljamo sa strane i kada uživamo u zasluženim slobodnim trenucima, pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate Advent na župnom dvoru i da u zajedništvu dočekamo ovaj Božić”, navode  članovi organizacijskog odbora Adventa na župnom dvoru.

Više o samom događaju pratite na Facebook eventu.


Komentari