Ne propustite kvartovska druženja s hokejašima Medveščaka

Facebook/KHL Medveščak

Zagrebački Medvjedi dovode vrhunski tulum u vaš kvart! Ne propustite zagrijavanje za najbolju zabavu u gradu!

Početak nove KHL sezone (26.08.) svakim danom je sve bliži, a da bi treću sezonu zajedno sa svojim vjernim navijačima dočekali što spremniji,  Medvjedi organiziraju kvartovska druženja u kojima će se uz razne sadržaje predstaviti i družiti s navijačima (i onima koji će to tek postati!).
Ljetne vrućine su taman na vrijeme prepustile mjesto zahlađenju, a Medvjedi su spremni predstaviti se svojoj publici i pred sam početak sezone, podružiti se i upoznati s navijačima. Stoga vas pozivamo da sudjelujete u kvartovskom zagrijavanju i pomognete održati dobru atmosferu momčadi jer ne zaboravite: #TogetherWeAre .
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Bit će tu natjecanja u čepovanju i stolnom hokeju, drugih zabavnih igara i zanimljivih nagrada, gastronomskih specijaliteta iz nacionalnih kuhinja Rusije, Finske i Sjeverne Amerike, a sve skupa će biti popraćeno muzikom uživo i atmosferom kakvu sa sobom znaju donijeti samo zagrebački ledeni oklopnici.[/box]
Sutra, u utorak, 18.08.2015. od 19-22 sata družite se s Medvjedima u Španskom na Trgu Ivana Kukuljevića uz band Solarov i ruske delicije!
 U četvrtak, 20.08.2015. Medvjedi će pohoditi Zapruđe, točnije Trg Ivana Meštrovića gdje će od 19-22 sata uživati u druženju s navijačima, skandinavskoj kuhinji i bandu Mačci.
Na sam dan utakmice s gostima iz Villacha, EC VSV-om, u petak 21.08.2015. dio hokejaša Medveščaka bit će od 19-22 sata na Trgu Krešimira Čosića ispred Doma sportova gdje će se uz sjevernoameričke delikatese i band Cry Babies družiti s navijačima.

Komentari

loading...
-->