‘Što nas više bude, bit će veći pritisak na one koji još ne shvaćaju da su zaposleni da rješavaju naše probleme’

Ilustracija: Pixabay

“Prosvjed je zamišljen kao mirna šetnja kroz naselje, ali ne znači da zato trebamo biti tihi!”, piše u najavi novog prosvjeda u Španskom.

“Što nas više bude, biti će veći pritisak na one koji se bave svojim problemima i još ne shvaćaju da su zaposleni da rješavaju naše probleme”, nastavljaju organizatori.

Stanovnici Španskog u subotu u 10 sati planiraju održati mirni prosvjed “Za ljepši život u Španskom”.

Organizatori su istaknuli da nitko od organizatora prosvjeda nije političar, niti se ima namjeru baviti politikom, te stoga ovaj prosvjed nije u svrhu samopromocije pojedinaca.

Također su zamolili političare da ovaj prosvjed ne koriste za promociju svojih stranaka, te su isti dobrodošli isključivo kao građani.

“Vaš poligon je sabornica (tamo pričajte)”, napisali su organizatori.

Trasa prosvjeda:

Foto: Zakaj volim Špansko

“Nismo tu da rušimo (lokalne političare) vi nas ne zanimate u tom obliku. Jednostavno nam dajte jasan plan, točne i jasne rokove i odgovore na naša pitanja. Dođite i pričajmo argumentima. Mi smo vas zaposlili da radite, ne da vas mijenjamo svako malo.
P.S. Hvala na semaforu. Vidite da se može kad se hoće!”, odlučni su stanovnici.

Prosvjed kreće od raskršća Ulice Antuna Šoljana i Ulice hrvatskih branitelja. Pozvali su sve zainteresirane da dođu nešto prije prosvjeda kako bi prije početka podrobnije pričali o temama zbog kojih prosvjeduju.

Prošli prosvjed osigurao je novi semafor kojim će biti riješen jedan veliki problem. Problem naplate parkinga, izgradnje parka za djecu, premale škole i premalog doma zdravlja samo su neki od problema koje tek treba riješiti, a na koje se želi ukazati ovim prosvjedom, ističu organizatori.


Komentari