Kraj komarcima: Saznajte koje četvrti su već zaprašene, a koje će uskoro biti

Komarac (foto: Pixabay)

Grad Zagreb odredio je tvrtke za suzbijanje i zaprašivanje komaraca. Nazvali smo njihove urede i provjerili koji zagrebački kvartovi su zaprašeni, a koji su u planu.

Iz ADRIA GRUPE su nam potvrdili kako su pri kraju s poslom. Za sutra, 19.6 planirano je zaprašivanje kvartova Zapruđe i Središće, a za 21.6 planira se zaprašivanje oko Parka Bundek. Sopot, Utrine, Sloboština, Dugave, Gradska četvrt Novi Zagreb zapad i Gradska četvrt Novi Zagreb istok već su zaprašeni. 

EKO DERATIZACIJA nam je rekla kako su i oni praktički gotovi, jedino što im je ostalo je sutrašnje zaprašivanje Folnegovićevog naselja i Borovja. Cvjetno naselje-Prisavlje, Trnsko-Park mladenaca, Travno, Maksimirsko naselje, Siget, GČ Maksimir, GČ Gornji Grad- Medveščak, GČ Podsljeme, GČ Brezovica, GČ Peščenica-Žitnjak su zaprašeni.

SANITACIJA d.o.o. rekla nam je kako je u planu zaprašivanje Kajzerice, Savskog gaja te Trokuta i malog dijela oko Kosirnikove ulice. Gajevo-Staglišće, Horvati-Gredice-Jarun, Prečko, Petrovaradinska, Gradska četvrt Črnomerec, Gradska četvrt Trešnjevka sjever, Gradska četvrt Sesvete sa Sesvetskim Kraljevcem je zaprašena.

Iz ID EKO d.o.o su nam rekli kako su tretirali Trnje, Kruge, Savicu, Retkovec. Za ovaj tjedan im je u planu ponovno tretiranje Ivanje Reke. Ostale gradske četvrti trebale bi doći u plan sljedeći tjedan.

Iz ID90 koji su zaduženi za ŠRC Mladost, Jarun-zeleno područje „Trokut“, ŠRC Jarun, Špansko-Malešnica, GČ Podsused-Vrapče, GČ Stenjevec, GČ Trešnjevka jug nismo uspjeli stupiti u kontakt.


Komentari