Kokteloljupci pozor! Ovo su mjesta na kojima se u Zagrebu ispijaju vrhunski kokteli

www.pexels.com

Ljeto je idealno doba za opuštanje uz dobro društvo, ali i vrhunske koktele koje je moguće pronaći i po zagrebačkim barovima. Popisali smo mjesta na koja vrijedi posjetiti u želji za dobrim koktelom.

Bistro 75

U Preradovićevoj ulici krije se Bistro 75, na kojem se nudi šarolika lista kokteta, od onih tradicionalnih, do onih inovativnih. Sirupe koje stavlljaju u koktele stavljaju sami, a na popisu koktela možete pronaći Vanilla-ginger daiquiri, Antique Negroni te legendarnu Maple Margaritu po cijenama od 40 do 45 kuna.

Sherry’s

Smješteni u dvorištu kod Britanca, u ovom će vas baru osim koktelima oduševiti i terasom. Kada je pak o ponudi riječ, i na tome ćete se morati dosta dugo zadržati, jer je uistinu šarolika od Botanist perfect miska s bazgom do klasične Margarite ili pak Mojita, i sve to po cijeni od 35 do 60 kuna.

Takenoko 

U Masarykovu na koktele? Zašto ne. Osobito ako želite isprobati nešto novo, i drugačije. Takenoko nudi Matcu gin rađen od bombay gina, srupa matchhe i vina šlčjiva, a osim toga možete pronaći i koktel rađen od gina, sakea te likera lubenice, za cijenu od 40 do 45 kuna.

Bistrot

Nekadašnji Hemingway, pored Pravnog fakulteta također nudi dobre koktele uglavnom one klasične, a cijena je više nego prihvatljiva, naime, kreću se oko 35 kuna.


Komentari