(FOTO) Urnebesno! Pogledajte kakve ‘koke’ šeću Zapruđem… doslovno

www.kulturpunkt.hr

Zapruđanci su sve okrenuli na šalu i dobro se nasmijali

Temperature su ponovno pale i opet Zagrebom šećemo zabundani. No, te sreće nisu svi, barem ne što se tiče koka. Pravih. Naime, prije par dana netko je zamotao kokošju nogu u maramicu i ostavio je nasred puteljka između Balokovićeve i Adamićeve ulice u Zapruđu.

Očito je nekome prisjeo ručak pa je, umjesto koša za smeće u svom stanu, “slučajno” nožicu bacio kroz prozor. Ovaj prizor sa svojim je sugrađanima u grupi Zapruđanci podijelila Helena.

FOTO: Helena Šunnić / Zapruđanci
FOTO: Helena Šunjić / Zapruđanci

Zagrepčani ovaj put, kako to često biva, nisu svoje sugrađane sasuli negativnim komentarima, uvredama i optužbama već su sve odlučili okrenuti na šalu i dobro se nasmijati.

Naime, neki Zapruđanci pretpostavljaju da je to znak se u kvartu netko bavi “voodoo magijom” i da je Zapruđe puno “copernica” pa ovaj dio kvarta sada izbjegavaju u širokom luku: “Ja sam, htio sam maknut to s ceste, uzeo sam maramicu i kad sam vidio što je to u strahu sam bacio iz ruke skupa s maramicom, otrčao i iz predostrožnosti radi vudu čarolija od sada zaobilazim taj dio kvarta.

Zapruđanci su preporučili da netko od (hrabrih) građana kokošju nožicu baci u kontejner kako, u slučaju da je otrovna, ne bi nastradao neki pas ili mačka.

No, u scenariju gdje nije otrovna, šaljivi Zapruđanci pohvalili su nepoznatog “počinitelja” jer je barem zamotao nožicu u maramicu budući da je vani hladno pa da ne bude golih nogu. Međutim, građani zamjeraju počinitelju što nožici nije barem nalakirao nokte kad se već toliko potrudio zamotati je i baciti nasred ulice. Onako, radi estetike.

Čini se da ova “koka”, odnosno preostali dio nje ima i poruku za sve “hejtere” jer ako pomnije pogledate, pokazuje vam srednji prst. Ah, taj Zagreb.


Komentari