U četvrtak 8. studenog otvoren je wellnes centar u sklopu bazena Iver, a svečanom otvaranju nazočio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima. Wellness se nalazi u sklopu bazena Iver koji je otvoren u rujnu 2016. godine. Izvođač radova je bila tvrtka Zagrebgradnja d.o.o., a investitor Zagrebački holding.

Najveća atrakcija moderne vizure zatvoreni je bazen koji je veličine 33×25 metara, a namijenjen je za rekreativno plivanje i vaterpolo. ​Uz zatvoreni bazen dimenzija 33×25 metara, izgrađeno je i sunčalište, te fitness dvorana, sauna, garderoba s pratećim sadržajima i dvonamjensko sklonište za 200 osoba. U sklopu objekta godinu dana nakon bazena a svega dva mjeseca nakon otvaranja wellnessa na BK Svetice svoja vrata građanima otvorio je i wellness na bazenu Iver.

Vrijednost opremanja kompletnog wellnessa i teretane uključivši i manje građevinske zahvate iznosi oko 280 000 kuna, a za opremanje je bila zadužena tvrtka Naturdepil.

„S obzirom na to da wellness na Sveticama jako dobro radi, odlučili smo jedan otvoriti u istočnom dijelu grada kako bismo takve usluge i zdrav život približili stanovnicima koji žive od Sesveta do Dugog Sela. U današnjem užurbanom stilu života nemamo vremena sat vremena putovati nekamo“, rekao je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Budućim korisnicima wellnessa Iver na raspolaganju će biti:

●Finska sauna
●Nekoliko vrsta masaža
●Soba za opuštanje s ponudom detoksikacijskih čajeva
●Teretana
●Bazen

Radno vrijeme wellnessa Iver je svim danima od 09:00 do 21:00 sati, a pored svega pobrojanog wellness na Sveticama nudi i mogućnost korištenja posebno skrojenih paketa usluga.
Dodatne informacije i rezervacije na mail: [email protected] i [email protected] ili na brojeve telefona: 01 642 1076 i 01 642 1448.

Komentari