(FOTO) Najmodavci nisu mogli vjerovati kakva ih je situacija dočekala nakon podstanara

Screenshot: Facebook

U svibnju ove godine jedna je žena s djetetom iznajmila stan u Zagrebu. Nakon što su stanodavci odlučili provjeriti stan, imali su što za vidjeti.

Stan je bio u neviđenom neredu, pun smeća i fekalija. Sve je, na svom Facebook profilu, objavila ogorčena najmodavka upozoravajući ostale na dotičnu podstanarku.

“Poštovani najmodavci. Molim Vas da svi budete na oprezu ukoliko svoje nekretnine iznajmljujete osobi Ivani Jurić, rođ. 29.08.1985. Naime, u svibnju 2019. godine je dotična unajmila stan u Zagrebu. Nakon što nije dopuštala da dođemo pogledati stan koji smo joj iznajmili, dali smo joj rok do danas da izađe van iz stana. Ukrala je televizor, liniju i vjerojatno još stvari koje od šoka koji smo doživjeli danas, nismo zamijetili! U prilogu možete vidjeti slike kakav je stan ostavila, račune nije platila, suđe je zapalila, cijeli stan je ostavila u smeću i fekalijama. Za dotičnom trenutno traga policija. Predstavlja se kao osoba koja je završila veterinarski fakultet te radi na faksu. Ima i dijete! Ovo su slike uvjeta u kojima je živjela! Također možete vidjeti i slike stana prije najma!”, stoji u objavi.


Komentari