DOGAĐAJ KOJI NE BISTE TREBALI PROPUSTITI! Evo prilike da pokupite dres nekog od naših najuspješnijih sportaša i pritom se ludo zabavite

Ovaj vikend skoknite do Dubrave i zavirite u Dane Dupca jer tamo vas osim odlične atmosfere i zagarantirane zabave čekaju i dresovi naših najpoznatijih sportaša koje možete doma ponijeti baš vi. No, to je samo jedna od kul stvari koja vas tamo očekuje.

Centralni događaj svakako je malonogometni turnir koji se organizira već četvrtu godinu zaredom, a koji će ove godine poprimiti i humanitarnu notu. Naime, ove godine organizacijski tim odlučio je pomoći čak tri obitelji slabijeg imovinskog stanja iz susjedstva.

“U jednoj obitelji dijete ima multiplusklerozu, a tata rak. U drugoj je petero djece ostalo bez majke pa su tražili pomoć. Uglavnom da ne idemo u detalje, sve tri su ugroženije od svih ostalih koji su nam se javili za pomoć. U dogovoru sa ravnateljicom naše osnovne škole izabrali smo ove tri za ovu godinu”, kazala nam je Slavica Mišetić, članica Vijeća Mjesnog odbora Dubec.
Hvalevrijednu akciju prepoznali su i mnogi naši najuspješniji sportaši pa su tako Modrić, Mandžukić, Rakitić, Brozović, Zubčić, Juranović, Halilović, Olmo i Maloča poklonili svoje dresove s autogramima koji će ići na aukciju, a sva prikupljena sredstva idu za pomoć ugroženim obiteljima. Osim humanitarne aukcije, održat će se i humanitarna tombola sa vrijednim nagradama (25 kuna participacija).

Da će biti pravi spektakl koji je vrijedan dolaska potvrđuju i Marin Čilić i Šime Vrsaljko.

Dani Dupca službeno počinju sutra, 28. lipnja i traju do nedjelje, 30. lipnja. Humanitarna aukcija održat će se u subotu oko 18 sati, a humanitarna tombola u nedjelju u isto vrijeme.

 

Od ove godine službeno je donesena i odluka da se Dani Dupca održavaju svake godine zadnji vikend u lipnju.


Komentari