Bandić o zločinu na Kajzerici: To je pojedinačni incident, Zagreb je siguran

Damir Krajac / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je stravičan zločin koji se dogodio u zagrebačkom naselju Kajzerica, gdje se dogodilo šesterostruko ubojstvo, a počinitelj je nedugo nakon toga počinio samoubojstvo.

“Mislim da je to pojedinačni incident. To je obiteljski slučaj, odnosno što se događa pod okriljem noći ili večeri ili dana u zatvorenih 300.000 obitelji gradonačelnik ne može znati. U Gradu Zagrebu nema obrisa nikakvog organiziranog nereda niti terorističkih indicija, što je najvažnije. Sigurnost u Zagrebu se piše velikim slovom”, rekao je Bandić.

“Pojedinačni incidenti bacaju sjenu i mrlju na zagrebačku sigurnost, ali ne dovode u pitanje njegovu multikulturalnost”, rekao je Bandić.

Podsjetimo, tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice. Doznajemo da je Igor Nađ počinio strašni zločin na Kajzerici.

Ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.


Komentari