Ministar tvrdi da je mladi rukometaš poznavao svoju napadačicu, na snimci se vidi da ga je baš ona najviše udarala

Foto: Facebook

Tri su osobe osumnjičene za smrt mladog hrvatskog rukometaša Denisa Tota, a jedna od njih je 19-godišnja Klementina Letkovska iz Skoplja.

Da su se rukometaš i djevojka poznavali, potvrdio je za Jutarnji list Oliver Spasovski, ministar policije Sjeverne Makedonije. Policija još uvijek istražuje jesu li se Denis i Klementina znali od ranije ili su se upoznali kobne noći.

Djevojka ga najžešće tukla

Do sada je policija ispitala sve osobe koje su se zatekle ispred kluba, kao i vlasnika te osoblje. Prvoosumnjičeni Angelo Georgiovski, koji je u Sloveniji osuđen zbog dilanja droge, još uvijek je u bijegu. Spasovski nije određeno odgovorio na pitanje zna li policija gdje se Georgiovski nalazi i je li napustio Sjevernu Makedoniju.

Klementina Letkovska počela se spominjati u medijima nakon objave uznemirujuće snimke trenutka kada je Denis napadnut. Njegovi napadači su ga žestoko tukli dok je bespomoćno ležao na tlu. Snimka je pokazala da je Klementina najžešće mlatila mladića te da je jedini priseban bio muškarac odjeven u bijele hlače. On je pokušavao pomoći rukometašu i sve je odmaknuo.

Kasnije se pojavila informacija kako su Klementina i jedan od napadača pokušali pomoći Denisu, ali da su pobjegli s mjesta događaja kada su shvatili da je u nesvijesti.

Makedonski ministar gospodarstva Krešnik Bekteši potvrdio je da klub ispred kojeg je Denis ubijen nije imao dozvolu za rad, piše Free Press.

 


Komentari