MISTERIOZAN NESTANAK: Slovenac se biciklom trebao vratiti u Hrvatsku, ali mu se gubi svaki trag! Njegovi bližnji mole za pomoć

Blaž Ritoša, karta (Foto: Facebook)

Slovencu Blažu Ritoši od ponedjeljka 13. lipnja, gubi se svaki trag. Prema pisanju slovenskih medija 23-godišnjak se oko sedam sati ujutro ukrcao na vlak koji je išao prema Kopru na kolodvoru u Ljubljani. Blaž se nakon toga trebao vratiti u Poreč gdje inače živi, no tamo nije stigao, tvrdi njegova rodbina.

Slovenska policija istražuje okolnosti nestanka i traga za njim.

Također mole sve građane koji posjeduju nekakvu informaciju o nestalom Blažu da se jave na 113 ili anonimni telefon 080 1200.

U Facebook grupi koja okuplja planinare iz svih krajeva, za pomoć je zamolio prijatelj od Ritoše. On kaže da se Slovenac nakon iskrcavanja u Kopru biciklom trebao vratiti u Hrvatsku, odnosno u Poreč, ali to se nije dogodilo.

“Nakon iskrcavanja u Kopru prijatelj nam se trebao biciklom vratiti u Hrvatsku te mu se nakon toga gubi svaki trag. Ako budete prolazili ili planinarili ovim rutama, molim vas obratite pozornost, ili ako znate nekoga s tih područja”, apel je prijatelja.

U prilogu je ruta koju je trebao voziti:

Blaževa Ruta (Foto: Facebook)


Komentari